Rasmus Walter jagter det vigtigste i livet

fredag d. 3. juni 2016 kl: 21. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Ny single er i dag ude med Rasmus Walter. Senere på året er et nyt album klar.

I dag er Rasmus Walter aktuel med første single – ”Løber” – fra det kommende 4. album. I 2015 var Rasmus Walter den 4. mest spillede komponist på dansk radio. Alle tre tidligere album er gået guld, så der er en del at leve op til.

Disse kendte familiemedlemmer har arbejdet sammen

– “Løber” er et af de første numre jeg har skrevet til mit kommende album. Det har allerede eksisteret i en del udgaver men fandt først sin endelig form, da jeg tog den med på tour og efterfølgende i studiet sammen med min faste producerpartner Søren Mikkelsen. Det er en sang der handler om at finde hen til det helt rigtige sted her i livet og om ikke at stoppe før man når der til, fortæller Rasmus Walter.

Skal spille på Grøn Koncert

Siden Rasmus Walter debuterede på dansk i 2011 med singlen ”Dybt vand” er det i den grad gået slag i slag. Han har kunnet fejre guld på alle sine tre første solo album, han har haft stribevis af udsolgte koncerter, i 2015 var han den 4. mest spillede danske komponist på radio og her til sommer tager han for første gang med på Grøn Koncert karavanen sammen med Shaka Loveless.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at spille på Grøn Koncert, til at være sammen med alle de andre og være en del af hele Grøn Koncert stemningen – og så glæder jeg mig naturligvis til at komme ud og spille min musik og min nye sang ”Løber” – det bliver fedt at mærke publikum på den måde, afslutter Rasmus Walter.

Dansk popcharmør er blevet gift

Brormand – Anders Walter – sidder i disse dage og klipper løs på en musikvideo, der har premiere i næste uge.

Det nye album forventes klar til efteråret.

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier