Reality stjerner dræber hundehvalp på tv.!

torsdag d. 19. juli 2012 kl: 7. 48 Af: Kendte.dk NY
 

Grotesk udvikling i dansk reality program!

Da første sæson af TV3s reality-program ‘Fristet – hvor langt vil du gå?’ med Adam Duvå som vært, blev skudt i gang sidste år, kunne man se de chokerede deltagere blive stillet overfor et dilemma. Ville de blende en guldfisk for 30.000 kroner? Det ville de godt, men da der blev trykket på knappen, viste det sig at være bluff.

Optagelserne til anden sæson er dog rykket til Thailand, og her kan man tillade sig mere, så i år er det ikke bluff. Det fandt de chokerede deltagere ifølge bt.dk ud af, da en pige som noget af det første bliver udvalgt fra deltagerholdet og spurgt, om hun vil lade en kalv skyde med en boltpistol for en pengesum.

Populær tv-vært er blevet far igen

– Pigen tog det ret hårdt, særligt fordi de skulle spise kalven bagefter. Det virker i det hele taget voldsomt grænseoverskridende i år, siger en anonym kilde tæt på produktionen, som bt.dk har været i kontakt med.

Slår hundehvalp ihjel og sætter familie på gaden
Så kan man måske mene, at det at slå en kalv ihjel og spise den er en naturlig del af fødekæden. Men det stopper ikke der. Senere bliver en deltager spurgt, om han/hun vil lade en hundehvalp aflive for en pose penge.? Det går deltageren med til og indkasserer pengene.

Hvor udfordringerne i første sæson virkede grænseoverskridende med tatovering af en skeløjet ged på balden, tilbud om at barbere sig skaldet for penge og fristelser om at få indlevet sine vildeste drømme. Så er det tydeligt, at programmet, som det tidligere er lovet fra TV3s side, er blevet endnu vildere.

Og det er deltagerne tilsyneladende indstillet på. I modsætning til i første sæson så takker et par af pigerne ifølge seoghoer.dk også ja til at lade sig klippe korthåret for penge i år.

Deltagerne vælger også at tage nøglerne til en Thailandsk families hus for en pose penge, så familien bliver sat på gaden. Og de skulle ifølge bt.dk også takke ja til tilbuddet om at levere sæd til en thailandsk sædbank.

Playboy'en Fetterlein sættes på prøve i fristet i aften

Alt tyder på, at der er lagt i kakkelovnen til et program, der går til kanten – og måske lidt over. Eller hvad mener du? Hvor langt skal man gå for penge, og hvor langt skal man gå på tv?

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu