Realitystjernen Gustav: -Har følt mig så misbrugt!

mandag d. 30. maj 2016 kl: 9. 08 Af: Ritzau Fokus
gustav seng
Gustav Salinas raser over Zetlands publicering af singlen "Dengang jeg troede, at jeg var assistent for Gustav". Foto: Olufson Jonas/Gustav Salinas Instagram.

Tusindvis af Instagram-følgere har reageret på et billede, som Gustav Salinas har lagt op forud for retssag mod dansk medie senere i dag.

Da mediet Zetland udgav artiklen “Dengang jeg troede, at jeg var assistent for Gustav”, lød startskuddet for en længerevarende strid mellem det danske mediehus og realitydeltageren Gustav Salinas.

Parterne har dog ikke selv formået at begrave stridsøksen, og derfor skal retten i dag afgøre sagen. Det har fået Gustav Salinas til tasterne, og på flere sociale medier har han lagt billeder op, hvor “Divaer i junglen”-deltageren udtrykker sin nervøsitet for sagens udfald.

Glad Gustav viser lokkerne frem efter operation

– Har følt mig så misbrugt! Efter halvlandet år falder dommen endelig i morgen. Kryds fingre for mig. Det har jeg virkelig brug for, efter at de har kørt mig rundt på den her måde, skriver Gustav Salinas blandt andet på sin Instagram-profil.

Masser af reaktioner

Billedet har fået over 2700 likes og flere kommentarer, og en række Instagram-følgere bakker op om den tidligere realitydeltager.

– Held og lykke Gustav. Jeg vil tænke på dig og sende positive tanker. Vind sagen, skønne, skriver én af de mange følgere.

Ifølge Mediawatch mener Gustav Salinas, at han er blevet misinformeret om artiklens omfang, og at Zetland har misbrugt hans “brand”. Af den grund har den 25-årige tv-personlighed stævnet mediet og kræver en erstatning på 40.000 kroner, hvis ikke artiklen – en såkaldt single – stilles gratis til rådighed.

Se Gustav Salinas’ billede her:

Ved slet ikke om jeg kan sove, da jeg skal i retten i morgen, mod Zetland. De udgav en e-bog om mig uden mit samtykke og har efterfølgende tjent penge på den. Har følt mig så misbrugt! Efter halvandet år falder dommen endeligt i morgen. Kryds fingre for mig. Det har jeg virkelig brug for, efter de har kørt mig rundt i manegen på den måde. #jegtrorpådetdanskeretssystem

Et billede slået op af gustavsalinas (@gustavsalinas) den

Gustavs nye look: Skal opereres for 60.000 kroner

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu