Realitystjerne blev forgiftet: Stoffer i drink

onsdag d. 4. januar 2017 kl: 18. 32 Af: Elo Christoffersen
Irina Olsen blev forgiftet
Irina Olsen står nu frem og fortæller, at hun også har prøvet at blive forgiftet med stoffer i en drink. Foto: Emil Hougaard/Scanpix (Arkivfoto)

Irina Olsen står nu frem og fortæller, at hun også har prøvet at blive forgiftet med stoffer i en drink.

Den danske realitystjerne og blogger Irina Olsen har også oplevet, at blive forgiftet.

Det skete ved en koncert for et år siden. Her puttede nogle stoffer i hendes drink.

Irina Olsen havde blot fået tre drinks. Men hun kunne ikke huske noget næste morgen.

Det fortalte hun onsdag i Go’ Morgen Danmark, skriver Se og Hør:

– Jeg var omringet af mennesker, jeg kendte, men selvfølgelig også mennesker jeg ikke kendte. Og jeg passer generelt meget på, efter jeg er blevet mor, når jeg er ude i byen, så jeg holder øje med min drink, fortalte Irina Babenko i morges i “Go’ Morgen Danmark”. Hun syntes efterfølgende selv, at det var pinligt, og at hun følte, at det var hendes egen skyld.

Irina om svær skuespildebut: Især én ting gav problemer

MGP-deltager forgiftet ved nytårsfest

Forleden fortalte den tidligere Popstars- og MGP-deltager Sandra Monique om sit mareridt nytårsaften.

Hun faldt pludseligt om ved en nytårsfest med voldsomme kramper og måtte indlægges på Hvidovre Hospital.

På Facebook skrev hun, at den voldsomme oplevelse skete, fordi der blev puttet narkotika i hendes drink.

Dansk realitystjerne separeret: -Dræner mig at elske en misbruger

– Stol ALDRIG på nogen. Igår gik det desværre udover mig. Jeg falder om til en nytårsfest, hvor aftenen ellers har været rigtig god. Bliver hentet af en ambulance og kørt på Hvidovre. Her tester de mig til at ha’ fået 14 forskellige stoffer i min krop, skriver 20-årige Sandra Monique.

Del din kommentar

Forsiden lige nu