Realitystjerne: Vi har fundet en bryllupsdato

onsdag d. 19. februar 2014 kl: 10. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Det er længe siden, at sangerinden Jessica Simpson har gjort det her. Men nu, hvor hun sammen med kæresten Eric Johnson har fundet en dato for deres bryllup, håber hun, at hun snart kan komme tilbage til livet som optrædende sangerinde.

Det er længe siden, at sangerinden Jessica Simpson har gjort det her. Men nu, hvor hun sammen med kæresten Eric Johnson har fundet en dato for deres bryllup, håber hun, at hun snart kan komme tilbage til livet som optrædende sangerinde. Foto: PAUL HAWTHORNE AP

Den amerikanske sangerinde Jessica Simpson har tidligere nægtet at sætte sig fast på en bryllupsdato. Men det er slut nu, afslører hun.

Man skal for alvor til at kridte skoene, hvis man vil forsøge at overhale den pensionerede NFL-spiller Eric Johnson. Både på grønsværen og i forholdet til kæresten Jessica Simpson, som i et nyt interview afslører, at hun sammen med Johnson har fundet en endelig dato for deres længe udskudte bryllup.

Se billederne: Hot pop-sild i sit helt eget badetøj

Det skriver Female First.

– Ja, vi planlægger et bryllup. I modsætning til mit sidste besøg hos jer, har jeg nu en dato. Jeg er superspændt, fortalte hun til morgen-talkshowet “Good Morning America” tirsdag.

Jessica Simpsons mund løb dog ikke helt over, da hun stadig nægtede at afsløre den fastlagte dato.

– Det er ret snart, lød det fra sangerinden, hvis sangkarriere dog har ligget noget stille på det seneste. Ikke mindst på grund af de to graviditeter, hun har gennemgået på under to år.

– Jeg har lyst til at synge igen. Jeg vil have min datter til at se mig optræde. Min forlovede har aldrig set mig optræde, hvilket er skørt. Det er min passion, det er min kærlighed, det er alt, hvad jeg er, fortalte hun.

Jessica Simpson har tabt mere end 20 kg

Jessica Simpsons sidste pladeudgivelse skal man finde tilbage i 2010, hvor hun udgav julepladen “Happy Christmas”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu