Erik Clausen får højeste bud på auktion

torsdag d. 6. marts 2014 kl: 5. 49 Af: Ritzau Fokus
 
Erik Clausen samler penge ind til familier med kraftramte børn.

Erik Clausen samler penge ind til familier med kraftramte børn. Foto: Joachim Adrian Polfoto

Filminstruktør Erik Clausen trækker store penge på en auktion til fordel for kræftramte børn.

4.300 kr. lyder seneste bud på en middag med skuespiller, instruktør og billedkunstner Erik Clausen. Han har nemlig sat sig selv på auktion til fordel for Superinvestor 2014, der samler ind til familier med kræftramte børn.

Hoftebrud tvinger Erik Clausen til aflysninger året ud

Alt fra smykker til skuespiltimer er sat på auktion på Lauritz.dk, når Jonathan Løw samler penge ind i samarbejde med organisationen “Familier med kræftramte børn”. Blandt de værdisatte auktionsgenstande er det desuden muligt at byde på flere forskellige events og personlige oplevelser med kendte danskere.

– Det er fantastisk at opleve, hvordan danske kendisser til dette projekt er gået sammen om at gøre en forskel for kræftramte børn, siger Jonathan Løw, der selv arbejder frivilligt og ulønnet for projektet.

Blandt kendis-oplevelserne kan nævnes håndboldtræning med Josephine Touray og en tur i studiet med Chief 1. Men den absolutte topscorer blandt de kendte, der stiller deres person og ekspertise til rådighed i en god sags tjeneste, er Erik Clausen.

Den folkekære instruktør og samfundsrevser tilbyder sit unikke selskab ved en middag på Vesterbro i København – og det er oven i købet Erik, der betaler for maden. Allerede ved første bud, blev auktionerede oplevelse, der er vurderet til en værdi på 800 kr. tredoblet i pris.

Med i opløbet om at være den kendte dansker, der får samlet flest penge ind, er DJ og producer Morten Hampenberg, der ind til videre har genereret et bud på 1.320 kr. for en to timers introduktion til elektronisk musik samt golfspilleren Mads Vibe-Hastrup, som har fået et bud på 1.150 kr. for en VIP træningstime for to på Furesø golfbane.

– Udover at støtte den gode sag får man selv en stor oplevelse, så alle vinder på den måde, siger Jonathan Løw.

Det er stadig muligt at byde på de godgørende præmier, der er til auktion på Lauritz.dk. Auktionen løber frem til onsdag den 5. marts kl. 20.00. Vil man nå at få et bud ind på Erik Clausen inden hammerslag, skal det næste beløb, der bydes, lyde på minimum 4.400 kr.

Projektet har indtil videre samlet i alt 77.900 kr. ind til familier med kræftramte børn. Læs mere og kom med dit eget bud her:

Erik Clausen har fødselsdag

http://www.superinvestor2014.dk/#!tagdelnu/c8k2

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu