Reese låner sit 35 million kroner lysthus til Robert.

torsdag d. 2. august 2012 kl: 11. 49 Af: Kendte.dk NY
 

Robert Pattionson græder ud hos den ældre Reese Witherspoon

Ligesom Robert Pattinson flyttede ud af huset fra Kristin Stewart, der fik hans gode venninde Reese Witherspoon, ondt af den hjerteknuste ven og låner ham sit Mansion af et sommerhus.

Reese og Robert mødte hinanden under optagelserne til filmen “Vanity Fair” i 2004 hvor Robert spillede Reese’s søn i en scene som senere blev fravalgt til sidst, formentligt på grund af at parret ikke kunne frembringe et moderligt forhold på det store lærred.

Filmfestival i Cannes er klar til ny æra efter MeToo Oscar-vinder med vind i sejlene skal fejres

Ikke desto mindre har den ældre Reese Witherspoon nu fundet det moderlige instinkt frem, og tilbudt sin ven at flytte ind i hendes hjem og samle sit knuste hjerte i den svære tid. Det er ikke venner som har stået i kø for at lade den 26 årige brite græde ud ved en venlig skulder – men da Reese hørte om affæren mellem Kristen Stewart og Rupert Sanders, der skulle hun efter en kilde til kendte.dk, straks have grebet telefonen og ringet og været en støtte for Twillight stjernen.

Det skal siges at stjernen Pattinson ikke får problemer med at finde en sofa at græde ud i, for hjemmet han flytter ind i er for nyligt total renoveret og var  i en nylig udgave af  “Elle Decor” som anses for at være et af de mere populære livsstils magasiner i USA. Huset har en anslået værdi af minimum 35 millioner danske kroner. Ejeren Reese Witherspoon som venter sit barn nummer 3, bruger kun huset som et tilflugtssted med sine børn og nyligt gifte mand.

Del din kommentar

Forsiden lige nu