Refn bakker Ryan Gosling op i Cannes

onsdag d. 21. maj 2014 kl: 7. 03 Af: Ritzau Fokus
 

Nicolas Winding Refn og Ryan Gosling har et tæt forhold

Nicolas Winding Refn og Ryan Gosling har et tæt forhold Foto: Jonathan Short/AP

Skuespilleren Ryan Gosling springer ud som instruktør i Cannes, og det klarer han godt, mener Nicolas Winding Refn.

Refn skal instruere Pusher-lignende serie for Amazon

Da der tirsdag aften var visning på den berømte skuespiller Ryan Goslings første film som instruktør, var der rift om pladserne i Debussy-salen i den sydfranske by.

Men et af sæderne var reserveret på forhånd. Kort før visningen dukkede den danske instruktør, Nicolas Winding Refn, der har arbejdet sammen med Ryan Gosling flere gange, nemlig op for at støtte sin ven og kollega.

Også Ryan Gosling selv samt skuespillerinden Christina Hendricks, der blandt andet er kendt fra tv-serien Mad Men, var med i salen og så filmen, der bliver vist i sideprogrammet “Un Certain Regard”.

– Det er en meget stor ære at få lov at vise filmen her i Cannes. Tusind tak, fordi i er kommet, jeg håber, i vil nyde filmen, sagde Ryan Gosling fra scenen, inden han satte sig i et af de røde sæder for at se sit eget værk.

Der var ingen tvivl om. at Nicolas Winding Refn, der har brugt Ryan Goslings evner som skuespiller i filmene “Drive” og “Only God Forgives”, nød forestillingen.

– Den var fantastisk, sagde han bagefter til Newspaq. Instruktøren er med i den jury, der beslutter hvem, der skal have hovedprisen, Den Gyldne Palme.

På spørgsmålet om, hvorvidt han kunne se i filmen, at Ryan Gosling har ladet sig inspirere af det, han har lavet sammen med Nicolas Winding Refn, svarede den danske instruktør:

– Der er en grund til, at vi er tvillingebrødre.

Skuespillerinde afslører Refns feminine side

Det er Ryan Goslings første gang bag kameraet, og dermed kan han vinde Det Gyldne Kamera, der bliver uddelt til en debuterende instruktør i Cannes. Prisuddelingen finder sted lørdag aften.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu