Nicolas Winding Refn drømmer om ny Mads Mikkelsen-film

mandag d. 24. juni 2013 kl: 5. 55 Af: Ritzau Fokus
 

Mads Mikkelsen i rollen som One Eye. Foto: Dean Rogers. VALHALLA RISING PR

Nicolas Winding Refn går tilsyneladende med tanker om en opfølger til “Valhalla Rising”.

Den prisvindende instruktør Nicolas Winding Refn håber på, at han igen kan lave et blodigt vikinge-eventyr med stjernen Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Mads Mikkelsen donerer 50.000 kroner til dette projekt

I “Valhalla Rising” fra 2009 spillede Mads Mikkelsen den stumme kriger One Eye, og Refn ønsker angiveligt at lave en opfølger, som denne gang skal foregå i Japan. Det skriver hjemmesiden thewrap.com.

– Der er ligheder mellem “Valhalla Rising”, “Drive” og “Only God Forgives”. Jeg har en idé om, at Mads Mikkelsen skal tilbage til sin oprindelige karakter. Men filmen skal laves i Tokyo, siger Nicolas Winding Refn.

“Valhalla Rising” har ligesom Refns nyeste rå og voldelige “Only God Forgives” delt anmelderne.

Voldsdramaet handler om Julian (der spilles af Ryan Gosling, red.), hvis bror bliver myrdet i Bangkok. Drabet sender ham ud på et hævntogt, hvor volden eskalerer til uhyggelige højder.

Ikke desto mindre så vandt den danske instruktør for nylig hovedprisen ved årets Sydney Film Festival for “Only God Forgives”. I 2009 vandt han også den australske filmpris for “Bronson”.

Stjernerne fra Rejseholdet: Sådan er det gået dem

I 2011 tog han prisen som bedste instruktør på filmfestivalen i Cannes for “Drive”, som for alvor slog Refns navn fast internationalt, og som også har Ryan Gosling i hovedrollen.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu