Regentpar dropper OL i Rio – tager på ferie på Mallorca

lørdag d. 6. august 2016 kl: 7. 07 Af: Ritzau Fokus
Photocall of Spanish Royal Family on summer vacation in Mallorca, Kong Felipe, Dronning Letizia
Det spanske regentpar, kong Felipe og dronning Letizia, er taget på ferie på Mallorca sammen med døtrene prinsesse Leonor og prinsesse Sofía. De tager dermed ikke til OL i Rio. Foto: Albert Nieboer/Scanpix.

Mens Danmarks kommende regenter i øjeblikket besøger atleter og statshoveder i Rio de Janeiro, er det spanske regentpar taget på ferie.

Mens mange af Europas kongehuse i øjeblikket befinder sig i Rio de Janeiro i anledning af De Olympiske Lege, har det spanske regentpar valgt at tilbringe deres august på den spanske ferieø Mallorca.

Det spanske regentpar kong Felipe og dronning Letizia har taget deres to døtre prinsesse Sofia og prinsesse Leonor med på ferie.

De ankom alle til Mallorca i sidste uge, efter de havde ønsket Spaniens OL-hold held og lykke i Madrids lufthavn.

Men de spanske kongelige lader ikke til at bekymre sig over, at de ikke er til stede under årets OL.

Små prinsesser fik en særlig overraskelse

Ifølge Hello! Magazine stillede hele familien op til fotografering ved Marivent Paladset på Mallorca, der er den officielle sommerresidens for den spanske kongefamilie.

Så afslappet ud

Hello! Magazine skriver, at familien så afslappet ud, da de fik billederne taget udenfor paladset. Kong Felipe, dronning Letizia og deres to døtre har tradition for at tage på ferie på Marivent Paladset hver sommer.

Ligesom det spanske regentpar, vil det britiske kongehus heller ikke være til stede under OL i Rio de Janeiro.

Royal fejring: Kongen fylder 50 år

Danmarks kronprinspar samt prins Joachim og prinsesse Marie er taget til OL i Rio de Janeiro. Det er dog kun kronprins Frederik, der bliver i Brasilien indtil afslutningsceremonien d. 21. august.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu