Rejste rundt alene: Trist Emma Watson tog på tavshedstur

lørdag d. 8. august 2015 kl: 16. 08 Af: Ritzau Fokus
 
Emma Watson og rugbyspilleren Matt Janney var kærester i et års tid.

Emma Watson og rugbyspilleren Matt Janney var kærester i et års tid. Foto: Jonathan Short/JONATHAN SHORT/INVISION/AP

Skuespillerinden Emma Watson ville finde sig selv efter sit hjerteskærende brud med sportsmanden Matt Janney.

Desværre var der ingen magi eller trylleformular, der kunne hjælpe “Harry Potter”-stjernen Emma Watson med at hele hendes knuste hjerte, da hun og kæresten, rugbyspilleren Matt Janney, brød med hinanden i november sidste år.

Harry Potter- og Glee-stjerne er gået hvert til sit

Den 25-årige britiske skuespillerinde var så sønderknust over bruddet, at hun rejste til den canadiske del af Rocky Mountains for at finde sig selv.

– Jeg havde det virkelig forfærdeligt, så jeg tog på et tavsheds-ophold, fordi jeg gerne ville finde ud af, hvordan det var at være alene, forklarer Watson i den kommende september-udgave af magasinet Vogue UK.

På opholdet måtte man slet ikke snakke og skulle i stedet bruge tavsheden på at have fuldt fokus på sit indre, og det var noget, der hjalp Watson.

Hun og Janney brød med hinanden efter et års forhold på grund af deres travle kalendere, men heldigvis ser skuespillerinden tilbage på forholdet som noget positivt.

– De kærester eller partnere, jeg har haft, har virkelig fået mig til at føle mig værdsat. De har virkelig bygget mig op, understreger hun.

Ved siden af skuespillerkarrieren er den universitetsuddannede Watson ambassadør for FN, hvor hun arbejder for kvinderettigheder, og det har også givet hende mere ro.

– En del af mig føler sig mere afslappet, efter jeg tog mod jobbet. Det har givet mig en følelse af at have et tilhørsforhold og have et mål, siger skuespillerinden og uddyber:

– Alt faldt på plads på en måde, som det ikke har gjort før. Jeg ved, hvor jeg skal kanalisere min energi hen. Jeg har fået en følelse af fred, og folk omkring mig siger også, at jeg er anderledes.

Skiferie med strejf af kendte og royale

Emma Watson er i øjeblikket ved at indspille eventyrklassikeren “Skønheden og udyret”.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu