Remee elsker farrollen: Vil have flere børn

onsdag d. 18. maj 2016 kl: 10. 00 Af: Ritzau Fokus
Remee og Mathilde Gøhler er klar til endnu et barn, lige så snart der igen er
Remee og Mathilde Gøhler er klar til endnu et barn, lige så snart der igen er "system i det hele", siger de. Foto: Olufson Jonas/OLUFSON JONAS

41-årige Remee og 23-årige Mathilde Gøhler blev forældre til en pige for ni måneder siden og ved allerede, at det ikke bliver sidste gang.

Musikproduceren Remee og modelkæresten Mathilde Gøhler har været ekstremt heldige med deres knap ni måneder gamle datter Kenya. Hun volder nemlig så få problemer, at forældreparret har lyst til at få et barn mere.

41-årige Remee, der også har en teenagedatter fra et tidligere forhold, er i hvert fald hurtig til at bekræfte ønsket om endnu en positiv graviditetstest, da han og kæresten står på den blomstrede løber til ELLE Style Awards tirsdag aften i København.

Dagens Babe er dansk og dejlig - og er X Factor-dommerens største hit

– Ja, vi skal have flere børn. Vi skal lige have system i det hele, så måske ikke flere i denne her uge, men jeg er i hvert fald ikke skræmt, lyder det afslappet fra Remee, mens 23-årige Mathilde Gøhler erklærer sig enig med et smil og et nik.

Ingen træthed at spore

Der er ikke den mindste træthed at spore hos kendisparret, selv om de har en lille pige derhjemme. Når de har brug for en friaften, er der nemlig hjælp at hente.

– Kenya er hos sin mormor, som er sød til at passe hende hver gang, vi har brug for det. Det er jo genialt, at man stadig kan leve sit liv, selv om man har et lille barn, og vi føler ikke, at vi kompromitterer noget, siger Remee.

Men det er vist heller ikke nogen svær opgave, Mathilde Gøhlers mor er sat på. I hvert fald ikke, hvis man skal tro de rosende ord fra Kenyas forældre.

– Jeg synes, at jeg siger det hele tiden, men hun er simpelthen verdens nemmeste barn. Hun sover tolv timer hver nat og har gjort det lige fra starten, smiler Mathilde Gøhler.

Gøhler holder arbejdstimer nede

Mens Remee netop har åbnet sin nye natklub ARCH og indrømmer, at han sikkert arbejder mere end andre nybagte forældre, har modellen Mathilde Gøhler valgt at holde arbejdstimerne på et minimum.

X Factor-dommerne skal kloge sig i elsket radioprogram

– Jeg har lavet et par kampagner, men jeg forsøger at arbejde på så få ting som muligt. Jeg vil gerne have fuld fokus på Kenya og følge hendes udvikling. Det går godt nok stærkt, siger Mathilde Gøhler.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu