Romantiske Remee fejrer kærlighed og fødselsdag

onsdag d. 9. november 2016 kl: 12. 38 Af: Ritzau Fokus

Der er amoriner i luften, når sangskriveren Remee fejrer sin fødselsdag med modelkæresten Mathilde Gøhler.

På de sociale medier hersker der ingen tvivl om, at sangskriveren og produceren Remee er skrupforelsket i sin modelkæreste Mathilde Gøhler.

Kendisparret holder sig nemlig ikke tilbage, når det kommer til at uploade billeder, hvor de enten kysser eller erklærer deres kærlighed for hinanden.

Fylder år i dag

Det er også tilfældet i disse dage, hvor Remee fejrer, at han 8. november fyldte 42 år. På Instagram lykønsker Mathilde Gøhler sin kæreste i teksten til et billede af parret, der kysser ved Eiffeltårnet i Paris.

– Du er min favoritperson, som jeg respekterer, begærer og elsker mest. Tillykke med fødselsdagen, min elskede. Du fortjener det bedste, skriver 24-årige Mathilde Gøhler på sin Instagram-profil.

Stjerneparret har været kærester siden 2014, og efter kort tid kunne de afsløre, at de ventede deres første fælles barn, datteren Kenya.

Ønsker sig flere børn

Selvom Kenya endnu ikke har fejret sin to års fødselsdag, lægger Remee ikke skjul på, at kendisserne ønsker sig endnu et barn.

– Ja, vi skal have flere børn. Vi skal lige have system i det hele, så måske ikke flere i denne her uge, men jeg er i hvert fald ikke skræmt, sagde Remee til Ritzau Fokus ved Elle Style Awards.

X Factor-dommerne skal kloge sig i elsket radioprogram

Se Mathilde Gøhlers Instagram-billede her:

You are my favorite person, the one I respect, desire and love the most ❤️ happy birthday my love ❤️ you deserve the best!

A photo posted by Mathilde Gøhler (@mathildegoehler) on


Dagens Babe er dansk og dejlig - og er X Factor-dommerens største hit

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu