Remee og kæresten på børnebesøg i Afrika

torsdag d. 20. november 2014 kl: 7. 33 Af: Ritzau Fokus
 

Søndag drager Remee sydpå til Kenya, hvor han blandt andet skal besøge sit sponsorbarn.

Søndag drager Remee sydpå til Kenya, hvor han blandt andet skal besøge sit sponsorbarn. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Søndag tager X Factor-dommeren Remee til Kenya, hvor han skal møde sit sponsorbarn og donere penge til fattige børn.

Danske kendisser kræver milliongodtgørelse

Som dommer i X Factor kan han godt være hård, men inderst inde har Remee et hjerte af guld.

I hvert fald er han ambassadør for velgørenhedsorganisationen SOS Børnebyerne, og derfor rejser han søndag til Kenya sammen med sin kæreste Mathilde Gøhler.

Her skal parret besøge Remees sponsorbarn og se, hvordan organisationens frivillige arbejder, ligesom de også skal donere penge til fattige børn. Og den 40-årige producer glæder sig til besøget.

– Jeg er sikker på, at en livsoplevelse og en øjenåbner venter forude, skriver Remee således på sin Instagram-profil om et billede af en lille kenyansk pige, der blæser sæbebobler.

Og den danske stjernes engagement i SOS Børnebyerne går ikke ubemærket hen. I en kommentar til førnævnte Instagram-billede takker velgørenhedsorganisationen nemlig Remee for indsatsen.

– God rejse Remee. Vi er utrolig glade for, at du bruger tid og kræfter på at hjælpe os med at sætte fokus på de forældreløse og udsatte børns sag, skriver de.

SOS Børnebyerne kæmper for børns rettigheder og levevilkår i 134 lande, og organisationen har over 60 års erfaring med velgørenhedsarbejde.

Foruden den karismatiske X Factor-dommer støtter blandt andre prinsesse Benedikte og tv-værten Signe Lindkvist også organisationen.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu