Remee sælger ud af sine private ejendele

onsdag d. 8. august 2012 kl: 11. 46 Af: Kendte.dk NY
 
Remee sælger ud af sine ejendele

Hitmageren Remee holder loppemarked fra sin prangende villa på Dalgas Bouleward 

Måske det er sidste uges jagt på Remee som får ham til at stå frem og sælge ud af sine ting fra kæmpe villaen på Dalgas Bouleward, og donere hele salget til velgørenhed? Remee står overfor at skulle flytte og forsikrer alle sine mange fans om at det ikke bliver et billigere sted, og at han bestemt ikke mangler penge.Men hvor han skal flytte hen vil han ikke helt ud med, men siger kun at han overvejer flere tilbud.

Se videoen: Her er Remees hemmelige våben mod Blachman

Læs også: Popidolet og hitmageren Remee har levet over evne
Den vellidte multikunstner Remee har publiceret på sin Facebook profil at der vil være åbent hus i hans hus på Søndag.Han garanterer at alt der bliver solgt, vil blive doneret i forholdet 80% til kræftens bekæmpelse, og 20% til Dyreværnet.

Læs også: Remee indrømmer at pengene er brugt!

Den storhjertede hitmager skriver at det vil koste 100 kroner at komme med ind til velgørenheds aktionen, men man vil få fratrukket dette beløb i de køb man evt. Vil gøre, nok for at holde mange nysgerrige personer væk som bare vil have et glimt af hans modæne villa som nu får nye beboere.

Man kan tilmelde sig via en mail adresse som Remee har lagt ud på sin Facebook profil.

Kryb i Remees gamle tøj, eller spil på hans X-Box!

Der vil være mulighed for at købe alt fra et helt fitness-center, fladskærme, og til en skjortestrygnings robot.. og hvem står ikke og mangler sådan en?

Du vil også kunne være den næste ejer på popdrengens egen X-Box, eller hvad med at krybe i musikmagerens aflagte tøj?

Mulighederne er mange, så hvis du er interesseret i nogle af Remees aflagte effekter så mød op på søndag mellem 14:00 og 16:00 til “Åben have” på Dalgas Bouleward og støt et godt formål – og lav en god handel!

Kilde: Facebook – Foto: Privatfotos.

Del din kommentar

Forsiden lige nu