Ren

tirsdag d. 19. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det tidligere medlem af Aqua, René Dif, er blevet sigtet for vold efter et skænderi, hvor han slog sin kæreste. "Jeg forstår ingenting. Noget er gået helt galt. Vi sloges, men fem års samliv skal vel ikke ende i politianmeldelser, afhøringer og sigtelser?" siger René.

René Dif var i går til afhøring i Helsingborg. Han fortæller at hans kæreste, Ibi Støvring, efter en fest i fredags havde læst sms-beskederne på hans mobiltelefon. Nogle af beskederne var fra en pige, og Ibi tolkede dem som tegn på, at René havde en affære.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber? Nedtur live på TV: Ingen vil se Sanne

"Ibi kom væltende ind på mit soveværelse og råbte og skreg, at jeg havde været hende utro. Jeg ville ud af værelset, for min mor lå og sov inde ved siden af. Ude foran garagen sparkede hun mig i skridtet, og desværre slog jeg igen med flad hånd. Det er jeg ked af jeg gjorde. Men værre var det ikke," fortæller René, der er rystet over at være blevet politianmeldt for det.

"Jeg har støttet Ibi i alt, det gør kærester vel? I dag er jeg bare rystet over, at et forhold kan slutte på den måde. For slut, det er det," siger René Dif.

Del din kommentar

Forsiden lige nu