Renee for fin til folket

onsdag d. 26. juli 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Renee Zellweger er blevet til en rigtig Hollywood diva. Renee Zellweger har rigtig fået folk til at tale om hende, og det er bestemt ikke på en god måde. I byen Whitehaven i England er indbyggerne ikke længere så glade for Zellweger. Hun var der til indspilningerne af sin nye film Miss Potter.

Dansk prinsesse blev dronning i udlandet

Zellweger fik en utrolig varm velkomst da hun ankom til byen, men det har ændret sig en del siden da. Zellwegers hjælpere har nemlig sørget for, at ingen af beboerne kom i nærheden af stjernen. Læreren Linda Cribb, der underviser børn med specielle behov, åbnede sit hjem op for filmens skuespillere og folk, så de kunne optage en scene der. Da hun spurgte om hun kunne få lov til at hilse på Zellweger, der spiller rollen som børneforfatteren Beatrix Potter, så fik hun et klart nej.

“Jeg talte med hendes sminkør, men hun sagde til mig, at jeg ikke skulle spørge, fordi nu var Renee fordybet i sin karakter, og så ville hun ikke bryde sig om det. Da Renee gik, sagde hun tak fordi de måtte komme, men det var også så meget vi måtte snakke med hende,” fortæller en skuffet Linda.

Del din kommentar

Forsiden lige nu