Renee Toft Simonsen om sine børn: De er godt på vej

lørdag d. 6. februar 2016 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Renee Toft Simonsen er ved at forberede sig på, at børnene flyver fra reden. Foto: Facebook

Renee Toft Simonsen er ved at forberede sig på, at børnene flyver fra reden. Foto: Facebook

Renee Toft Simonsens børn bliver større og er snart på vej til at flyve fra reden

Selv drømmer hun om at se flere af sine bøger blive filmatiseret. Lige nu kan hun glæde sig over en Robert-nominering for sit manus til filmen “Iqbal”.

Far og mor er stolte: Hugo Helmig fylder rundt

Renee Toft Simonsen har nok at se til – og med fire børn og papbørn er rollen som mor også en stor del af livet. Børnene er dog ved at være “godt i vej”, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Ulrikke har forsøgt sig lidt som model for at tjene penge. I virkeligheden vil hun helst lave kunst fra Kunstakademiet. Ida Marie – som er Thomas Helmigs datter – vil være sygeplejerske, og Jens Kristian er ved at være færdig med sin HF. Renee håber, at han efterfølgende vil tage ud og rejse:

– De unge har så godt af at komme ud at rejse og se noget andet, end det de kender.

Renée og Thomas ruller med millionerne til nyt hus

Arveligt belastet

Renee har et fælles barn med Thomas Helmig – og det er Hugo. Han er ifølge sin mor også den eneste, der “er faldet i gryden”:

– Hugo spiller musik. I virkeligheden ville det vel også være mærkeligt, hvis ikke bare et af vores børn ville blive arveligt belastet. Men han er stadig ung og under udvikling. Alligevel tyder alt på, at han faktisk har talent for musikken – og far er stolt, kan jeg roligt sige.

Del din kommentar

Forsiden lige nu