Ærespris til Homer

fredag d. 13. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Med mere end 14 år på tv-skærmen i den bedste sendetid er der overhovedet ikke nogen grund til at frygte, at The Simpsons er på vej til at løbe tør for idéer og bemærkelsesværdige præstationer. Det blev bevist da flere skuespillere fik priser for deres medvirken. Hank Azaria, der er en af de mange stemmer i serien, har vundet en Emmy for sit arbejde med den halv-illegale bartender Moe i episoden "Moe Baby Blues". Prisen falder i kategorien Best Voiceover, og grunden til at vinderen allerede nu er blevet offentliggjort er, at det hele bliver bestemt af en jury i stedet for nomineringer.

Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet Indviklet? Her er de royale med noget til fælles

Dan Castellaneta har også fået hæder for sit 15 år lange arbejde som Homer Simpsons stemme. I tillæg til Homer, låner han også sin stemme til klovnen Krusty, bedstefar (Abe) Simpson, Groundskeeper Willie og flere andre karakterer i den populære serie.

Castellaneta får tildelt Emmyen under en ceremoni 12. september. Selve Emmy-uddelingen finder sted ugen efter. Castellaneta fik også en Emmy i samme kategori i 1992 og 1993.

Del din kommentar

Forsiden lige nu