Ricky Martin erkender: Jeg mobbede homoer

søndag d. 1. september 2013 kl: 7. 02 Af: Ritzau Fokus
 

Sangeren Ricky Martin var i mange år så bange for sin egen seksualitet, at han drillede andre med deres. Foto: Colourbox CELEBRITYPHOTO.COM/COLOURPRESS.COM

Sangeren Ricky Martin var i mange år så bange for sin egen seksualitet, at han drillede andre med deres.

For den sydamerikanske sanger Ricky Martin var det så svært at erkende, at han var bøsse, at han i årevis vendte frustrationerne ud mod andre homoseksuelle. Det afslører han nu i et interview med GQ Australia.

Verdenskendt latinosanger forlover sig med yngre flamme

– Når du får at vide, at du er forkert af alle, så knuser det dit selvværd. Jeg lod min vrede gå ud over dem omkring mig. Når jeg tænker tilbage nu, indser jeg, at jeg plejede at drille folk, som jeg vidste var homoseksuelle, siger den puertoricanske popsanger.

Martin sprang ud som erklæret homoseksuel gennem en lang tekst på sin egen hjemmeside tilbage i 2010. Siden er han sammen med partneren Carlos Gonzalez Abells blevet far til to tvillingesønner, Mateo og Valentino. Og det har hjulpet den førhen så frustrerede musiker med at acceptere sin egen seksualitet.

– Jeg ville ikke have, at de skulle vokse op i et hus fyldt med løgne, eller at de skulle tænke, at der var noget i vejen med at være homoseksuel, fortæller han.

Ricky Martin viser ny kæreste frem

Ricky Martin slog igennem til det meste af verden, da han i 1999 storhittede med sangen “Livin’ la Vida Loca”.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu