Rideulykke: Det kunne være gået rigtig galt for Maria Hirse

lørdag d. 16. januar 2016 kl: 7. 30 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Maria Hirse tager den med ro, efter hun i decemberfaldt af sin hest. Foto: Youtube

Maria Hirse tager den med ro, efter hun i decemberfaldt af sin hest. Foto: Youtube

Maria Hirse blev kastet af sin hest og vågnede op på hospitalet med blødninger i hjernen

Det kunne være gået rigtig galt, da Maria Hirse lige før jul faldt af sin hest.

Lykkehjulet-stjerne skal i retten: Sigtet for tyveriforsøg, hæleri og våbenbesiddelse

Hun vågnede op på sygehuset med blødninger i hjernen – men nu er hun hjemme igen.

– Jeg kan huske, at jeg er til springundervisning i Fredensborg, hvor jeg har min hest. Men jeg har fået fortalt, at jeg ryger ud af sadlen, og bliver slået ind i barrieren. Jeg spænder åbenbart benene fast om sadlen, så jeg ikke falder af med det samme, men kommer til at sidde i klemme mellem hesten og barrieren. Men jeg har en oppustelig vest på, og den springer af trykket, hvorpå min hest bliver forskrækket og springer til siden, og så falder af. Jeg falder direkte ned på hovedet, uden at tage af med andet. Heldigvis har jeg hjelm på, så den afbødede lidt. Ellers havde jeg nok ikke været i live, fortæller  Hirse til Billedbladet.

Stadig sorte huller i hukommelsen

Maria Hirse skal tage den med ro efter ulykken. Hun fortæller til Billedbladet, at der stadig er nogle sort huller i hukommelsen.

Maria fortæller, at hun var helt væk, og med fuld udrykning blev kørt til Rigshospitalet. Her blev det konstateret, at hun havde fået blødninger på hjernen. Hun husker ikke, hvor længe hun var væk, men hun husker, at hun lavede en Facebook-opdatering den 20. december, hvor hun skrev, at der var fremgang, og at hun håbede på at komme hjem til jul.

Maria Hirse og rocker-kæreste anholdt

Maria går til scanninger nu, og der går nok lidt tid, før hun sætter sig op på en hest igen. Men op igen, det skal hun.

– Men jeg kan ikke anbefale at tage af med hovedet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu