Riskær overrasket: Der havde været brand i lejligheden

fredag d. 19. august 2016 kl: 14. 12 Af: Elo Christoffersen

Der var brand i Klaus Riskær Pedersens lejlighed i København i sidste uge. Riskær opdagede det dog først næste morgen.

Klaus Riskær Pedersen blev noget overrasket, da der havde været brand i lejligheden på Gammel Strand i København sidste torsdag om aftenen. Men det opdagede Riskær først fredag morgen:

Klaus Riskær skal være far - for sjette gang

– Branden var noget af en overraskelse. Jeg var kommet lidt sent hjem aftenen før og gået direkte i seng på 2 sal af ejendommen. Men branden havde fundet sted på den del af min lejlighed der ligger på 3.sal og bruges til kontor, arbejde og gæster. Det var en noget mystisk opvækning, da den pige der passer huset vækkede mig og sagde at der havde været brand i huset, fortæller Klaus Riskær Pedersen til kendte.dk.

Her er årets nye danske par

Ilden var startet i en skraldespand på 3. sal og Københavns Brandvæsen havde været skånsomme under brandslukningen:

– Til alt held havde brandvæsenet været ufatteligt hurtige, effektive og hensynsfulde. Et par døre var smadret, men de havde skånet lejligheden for et vandbad og brugt tørslukning, hvilket beskyttede tæpper, billeder og inventar. Og politiet fandt hurtigt ud af at det var en skraldespand der var gået ild i. Heldigvis er jeg brandforsikret. Men skaderne er begrænsede bortset fra at alt skal ryddes, renses og genetableres indvendigt. Men bygningen klarede frisag og det er jeg glad for da det er en fredet bygning, slutter Klaus Riskær Pedersen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu