Pop-sensation vært ved MTV-show

mandag d. 2. oktober 2017 kl: 7. 15 Af: Elo Christoffersen
Rita Ora European Music Awards
Rita Ora skal være vært ved MTV European Music Awards 2017. Pressefoto.

Det bliver den internationale popstjerne Rita Ora, der skal være vært ved MTV European Music Awards 2017.

En af tidens største popstjerner, Rita Ora, vil indtage Wembley Arena i London som vært for et af verdens største awardshows, MTV’s European Music Awards.

– Jeg er begejstret over, at jeg skal være vært ved MTV EMA, som i år afholdes i min hjemby London. Jeg kan stadig huske, hvor sjovt min første EMA i Frankfurt 2012 var, da jeg optrådte med ‘RIP’. Jeg glæder mig helt vildt til at stå på scenen igen, nu både som vært og som sanger, siger Rita Ora i en pressemeddelelse.

Stjernekok smed sexet skuespiller på porten

Nomineret otte gange

Selv er Rita Ora hele otte gange blevet nomineret til en EMA-pris, herunder for ‘Best Video’, ‘Best Look’, ‘Best World Stage’, ‘Best UK/Ireland Act’, ‘Best New Artist’ og ‘Best Push Artist’.

Sangeren, der er født i Kosovo, har i løbet af sin karriere haft adskillige internationale hits som ‘I Will Never Let You Down’, ‘Your Song’ og ‘Girls’, samt med det succesrige samarbejde med Avicii, ‘Lonely Together’.

‘Your Song’ er den første single på Rita Oras kommende album, som bliver en efterfølger til debutalbummet med titlen ‘Ora’, som blev kendt over hele verden med hits som ‘Hot Right Now’, ‘RIP’ og ‘How We Do’.

X Factor-dommer og skuespiller

Rita Ora har ud over sin sangkarriere også været dommer på talentshows som X-Factor og The Voice, samt været med til at udvikle Americas Next Top Model på VH1.

Desuden har hun spillet med i film som Wonderwell, Fast And Furious 6, Southpaw og Fifty Shades of Grey.

– Rita er en stjerne med mange talenter, og hun har været en stor stjerne på MTV i flere år. Hun er den perfekte, lokale vært til MTV EMA 2017, som bliver den største globale musikbegivenhed i år, siger Bruce Gillmer, Head of Music & Music Talent, Global Entertainment Group på Viacom.

Stjernespækket program til MTV-show

I løbet af de kommende uger vil flere artister og nominerede til MTV EMA 2017 blive offentliggjort.

MTV EMA 2017 finder sted den 12. november klokken 21 på Wembley Arena i London.

Del din kommentar

Forsiden lige nu