Rita Ora finder sammen med punk-trommeslager

søndag d. 4. oktober 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Rita Ora er i øjeblikket dommer i den britiske udgave af det populære tv-program X-Factor sammen med blandt andre Simon Cowell.

Rita Ora er i øjeblikket dommer i den britiske udgave af det populære tv-program X-Factor sammen med blandt andre Simon Cowell. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Sangerinden Rita Ora har fundet sammen med den tidligere Blink 182-trommeslager Travis Barker.

Stjernerne har det med at finde sammen på kryds og tværs, og nu er der opstået sød musik mellem en trommeslager og en sangerinde. Det nye stjernepar består af den amerikanske trommeslager Travis Barker, som blev kendt med 90’er-bandet Blink 182, og den britiske sangerinde Rita Ora, som i øjeblikket dømmer håbefulde sangspirer i den britiske udgave af talentshowet X-Factor.

Det bekræfter den ikoniske trommeslagers repræsentant overfor E! News. I sidste uge lagde den 39-årige Blink 182-musiker et billede op af de to sammen ved en basketballkamp i Los Angeles.

– Mig og den smukke Rita Ora til Power 106 All Stars-kampen, skrev han til billedet, hvor han poserer med sin nye 24-årige kæreste.

Stjernekok smed sexet skuespiller på porten

Det er bestemt ikke første gang, at der er kendis-amoriner i luften for hverken Rita Ora eller Travis Barker. Sangerinden har tidligere set succes-dj’en Calvin Harris, som nu danner par med Taylor Swift, og har datet realitykendissen Rob Kardashian.

Trommeslageren Travis Barker har tidligere været gift med modellen og realitystjernen Shanna Moakler og har desuden været kæreste med modellen Arianny Celeste, som også er en kendt nummerpige.

Pop-sensation vært ved MTV-show

Me and the beautiful @ritaora at @power_106 #Power106AllStars ❤️💯 📷 by @justwilliet

Et billede slået op af travisbarker (@travisbarker) den

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu