Rita Wilson jubler: Vandt over kræften

tirsdag d. 9. juni 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Rita Wilson havde taget sin søn, Colin Hanks, med til prisuddelingen.

Rita Wilson havde taget sin søn, Colin Hanks, med til prisuddelingen. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Rita Wilson, der er gift med Tom Hanks, kan endelig erklære sig rask efter brystkræft.

Den amerikanske skuespillerinde Rita Wilson stod i april frem og fortalte, at hun havde fået fjernet begge sine bryster på grund af brystkræft, men nu kan Wilson, der er gift med Hollywood-stjernen Tom Hanks, endelig fortælle en rigtig god nyhed: Hun er nemlig erklæret rask.

Tom Hanks sagsøgt for sønnens biluheld

Det skriver E! News, der har talt med skuespillerinden på den røde løber ved søndagens uddeling af Tony-statuetter i New York.

Her fortalte hun ifølge mediet, at hun havde “vundet kampen mod sygdommen”

– Jeg har det godt. Jeg har modtaget så meget kærlighed gennem denne her proces. Jeg er meget taknemmelig, sagde hun.

Det er første gang, skuespillerinden har vist sig offentligt, siden hun fortalte om sin sygdom. Dengang var hun meget ærlig omkring, hvad det var, hun gik igennem.

– I sidste uge undergik jeg en brystoperation og rekonstruktion, efter jeg fik konstateret brystkræft. Jeg er i bedring og vigtigst af alt, så forventes det, at jeg bliver helt rask. Det gør jeg fordi, at jeg opdagede det tidligt, har fantastiske læger, og at jeg blev tjekket en ekstra gang, sagde hun dengang ifølge People Magazine.

Rita Wilson får fjernet begge bryster

Rita Wilson fik i første omgang at vide, at hun var helt rask, men hun følte sig ikke sikker. Derfor tog hun til en anden læge, der opdagede kræften.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu