Robbie afviser homo-rygter

tirsdag d. 9. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams mødte op til pressemøde i Melbourne i Australien, sammen med fire strippere kun iført toppe med teksten “I love Robbie Williams” og trusser. Her blev han blandt andet spurgt, om det var rigtigt at han var homoseksuel, hvilket han benægtede: “Jeg vil gøre alt for at bevise, at jeg ikke er homo”, sagde han. Det er ikke første gang, at popstjernen får dette spørgsmål og det går ham tilsyneladende lidt på.

Guddommelig royal abdicerer: Nu er datoen klar

Til pressemødet forklarede Robbie også, at han snart gerne vil stifte familie og falde til ro: “Jeg leder efter en kone. Til februar runder jeg tredive. Professionelt har jeg alt hvad jeg ønsker. Jeg har festet som kun få har festet før mig. Nu er det på tide at jeg falder til ro og får børn”, sagde han.

Når Robbie har afsluttet sin turne, så vil han gerne i gang med noget helt nyt. Men skuespil bliver det nok ikke: “Jeg er overhovedet ikke interesseret i skuespil. Det er et tåbeligt arbejde. Kedeligt er det også. En mærkelig business med rigtigt mange mærkelige mennesker”, lød Robbies kommentar.

Del din kommentar

Forsiden lige nu