Robbie dropper familie

tirsdag d. 19. december 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams vil ikke have børn. Robbie Williams har udtalt, at han ikke vil have børn, for han ville ikke kunne klare at se dem lide i deres liv. ”Jeg tror ikke på, at for at få et fuldendt liv, så skal man have børn. Hvad er idéen med at få børn? Jeg kan ikke garantere, at jeg ikke vil blive far til et barn med smerter, for barnet vil jo mærke smerte på et tidspunkt i sit liv. Det vil jeg ikke se. Det er for meget. Jeg ved heller ikke om jeg har lyst til at være i et forhold,” siger Robbie.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Der er ikke meget Robbie har lyst til for tiden. Han vil flytte fra England, da han mener englænderne er trætte af ham. Men han har ikke store planer, for han siger, at der ikke er nogen steder han har lyst til at få sin musik ind i, der er ingen stadiums han har lyst til at spille på, og der er ingen film, han har lyst til at være med i.

Del din kommentar

Forsiden lige nu