Robbie er deprimeret

mandag d. 21. juli 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Trods Robbie Williams' store succes i musikbranchen har han problemer med depression og siger, han føler sig ensom. Robbie bor for tiden i Los Angeles, hvor han forsøger at etablere sig som sanger i USA. Han fortæller at han har svært ved at finde venner der – men at pigerne er pæne. "Jeg er i babe-himmelen," siger han, "men selv det gør mig ikke glad længere."

Flere kvinder anklager præsident-kæledægge for overgreb Kendisser på stribe opgiver retssag om erstatning mod én person

Robbie Williams er kommet i gennem hans problemer med misbrug, men er stadig afhængig af anti-depressiv medicin. Han fortæller at grunden til depressionerne er ukendt. "Ingen kan helt forstå mine depressioner. De er forårsaget af ting jeg ikke kender til – noget der ligger til familien."

Mange har haft svært ved at forstå Robbie Williams problemer, fordi hans succes og popularitet snarere kan vække misundelse. "Folk siger jeg skal smile og være lykkelig, eftersom jeg har opnået så meget. Men det er som at sige til en mand som er blevet stukket ned med en kniv, at han ikke skal mærke smerten, fordi han har svømmebassin og en fin udsigt," siger Robbie.

Del din kommentar

Forsiden lige nu