Robbie er svækket af gigt: -Jeg danser som en fuld far

søndag d. 16. oktober 2016 kl: 15. 31 Af: Ritzau Fokus

Take That-stjernen Robbie Williams fortæller, at gigt i ryggen nu sætter en stopper for hans vilde sceneshow.

Han er kendt for at springe rundt som en gal på en scene, men den britiske sanger Robbie Williams må nu erkende, at han ikke er så ung, som han har været.

I et nyt interview med avisen Evening Standard indrømmer den 42-årige sanger, der begyndte sin karriere i boybandet Take That i halvfemserne, at han lider af gigt i ryggen.

Mere stillestående show

Gigtsygdommen forhindrer den ellers så energifyldte sanger i at bevæge sig frit på scenen, så fremover bliver hans sceneshow langt mere stillestående.

– Jeg danser som en fuld far til et bryllup. Men jeg er nødt til at gøre et eller andet for at fylde tiden på scenen ud, siger Robbie Williams til mediet.

Robbie Williams, der til dagligt bor i Los Angeles med sin kone, Ayda Field, og parrets to børn, har heller ikke altid haft et sundt mentalt helbred, fortæller han i interviewet.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

Rollen som far har ændret meget

Men rollen som far har ændret meget for “Let me entertain you”-stjernen.

– At få børn har fuldstændig fjernet mit fokus fra mine neuroser og afhængigheder. Mit liv er blevet ti gange bedre på grund af det. Far går på arbejde, og det hele giver mening, siger Robbie Williams.

Ariana Grande til Manchester-fans: -Tak for at være stærke

Robbie Williams gik solo tilbage i 1996, og siden da har han udgivet en lang række soloalbums. Hans nyeste album “The Heavy Entertainment Show” kommer på gaden 4. november 2016.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu