Robbie grinede under koncert

torsdag d. 20. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams kunne ikke stoppe med at grine under en intim koncert ved Abbey Road for kun 300 fans. Det er 400 gange så lidt, som var med til hans Knebworth koncerter. I sommers spillede han for 120.000 mennesker hver dag i Knebworth.

Robbie syntes det var underligt at optræde for så få mennesker, da han optrådte ved Abbey Road. Da han sang Nan’s song fra albummet Escapology, gik det galt. “Undskyld, jeg var fuldstændig i min egen verden. Jeg spillede sangen, og jeg mente det virkelig. Så kom jeg pludselig til at tænke “hold da op hvor er der egentlig mange mennesker herinde”, og så kunne jeg ikke lade være med at grine”, udtaler Robbie.

Ulven Peter crasher fødselsdagsfest: Vil han have Amalie tilbage?

Robbie siger også, at det helt slog fødderne væk under ham. Han kunne nemt optræde et sted som Knebworth, hvor der var så mange mennesker. Han kunne ikke se dem, og det virkede lidt uvirkeligt. Så optrådte han ved Abbey Road, der var kun 300 mennesker, hvilket er mange mennesker sådan et lille sted, og så kunne han se allesammen, og de kunne se ham. Trods latteren blev det alligevel en god aften for alle.

Del din kommentar

Forsiden lige nu