Robbie har det godt

torsdag d. 8. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Ganske vist har Robbie Williams forladt afvænningsklinikken i Arizona en uge inden han var færdigbehandlet, men det var kun fordi, han ikke brød sig om at være netop dér. Det fortæller sangerens storesøster, Sally, som siger, at Robbie har tænkt sig at fortsætte sin afvænning et andet sted.

"Det er jo en proces, de gennemgår, og den er han ikke færdig med, så han vil opsøge et andet behandlingssted. Han har det meget bedre, men selvfølgelig er han ikke færdig med behandlingen," udtaler Sally.

Kendt TV-vært efter valggyser: -Folk ved hvem jeg er

Robbies far, Pete Conway, fortæller at han talte med sin berømte søn for et par dage siden, og Robbie har det skam glimrende, ikke mindst takket være de mange fans, som nærmest har overdænget ham med opmuntrende post. "Det er helt fantastisk med den støtte, han har fået. Han har modtaget sækkevis af kort og breve fra sine fans. Alene på Valentins dag fik han 57.000 kort. Jeg aner ikke, hvordan han skal få tid til at læse dem alle sammen," siger Pete Conway, som har tænkt sig at tage endnu flere breve med til sønnen, når han rejser til Los Angeles for at besøge ham i næste uge.

Del din kommentar

Forsiden lige nu