Robbie på kone-jagt

søndag d. 12. december 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams besøgte det norske tv-program “Senkveld”, under sit ophold i Oslo. Her fremførte han numrene “Misunderstood” og “Angel” og gav desuden kys og kram til flere af de kvindelige tilskuere.

Det nørder Carl Emil Petersen med

Efter showet var det hans plan at tage i byen og se om han kunne score en sød norsk jente. “Jeg gik tidligt i seng i går, fordi jeg skal feste i aften. Jeg skal finde mig en kone i aften. Jeg vil ikke være alene juleaften, udtalte han.

Under hele programmet flirtede han heftigt med de norske piger: “Dit fingerkys ramte min kind. Nu putter jeg det i lommen og gemmer det til i morgen”, fyrede han af til en af fansene. Det vides ikke om han ved hjælp af sine scorebemærkninger fik fat på en juledate den aften.

Del din kommentar

Forsiden lige nu