Robbie var for blød

mandag d. 3. april 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams kunne ikke overleve i East 17. Tony Mortimer, der er tidligere medlem af East 17, udtaler, at pop rivalen Robbie Williams aldrig ville kunne have klaret sig i East 17. Han udtaler, at det er fordi East 17 var for hardcore. Han fortæller, at gruppens ville rock ’n’ roll livsstil ville have været for meget for den mere tamme Take That stjerne. Tony afslører også, at hans vilde år i boybandet har sat sine tydelige spor både fysisk og psykisk.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

”Robbie og de andre Take That drenge ville ikke have holdt i fem minutter i East 17, det var så tæt på, at vi ikke selv havde klaret det. Vi slagtede andre boybands. Men East 17 ødelagde mig næsten. Det var ufatteligt hårdt arbejde, og tit vidste vi ikke hvor vi var og hvilken dag det var. Det er hårdt. Til sidst havde jeg anoreksi. Jeg var meget høj og virkelig alvorlig tynd. Jeg syntes ikke selv, at jeg så tynd ud. East 17 ødelagde mig næsten, hvilket er derfor jeg hele tiden har sagt nej til en genforening indtil nu. Til sidst gemte jeg mig efter hvert show. Da bandet gik fra hinanden fik jeg pladsangst. Hvis man går ud af huset hver eneste dag, og der står hundredvis af mennesker og mobber en udenfor, så får det en mental effekt,” udtaler Tony. Bandet bliver genforenet til et show i London d. 30. maj.

Del din kommentar

Forsiden lige nu