Robbie vender tilbage

tirsdag d. 25. april 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Robbie Williams har besluttet sig for at tilslutte sig Take That. Indtil videre er Robbie Williams kun blevet set i form at et kæmpe hologram på Take Thats genforeningsturné. Dette skal dog til at ændre sig. Selvom Robbie tidligere har takket nej til at være med igen, så har han alligevel skiftet mening. Gary Barlow har bekræftet, at Robbie vil slutte sig til gruppen flere gange under touren.

Jane Aamund sænker prisen på sin udsigts-villa

”Robbie skal være med til mere end en koncert. Jeg ved ikke hvilke datoer det drejer sig om, men han har fortalt Mark, at han helt sikkert vender tilbage,” udtaler Gary. Lige nu kan man altså opleve Robbie som et kæmpe hologram, indtil han dukker op live ved nogle af deres kommende koncerter.

”Det var vores idé at lave hologrammet, og Robbie gik med på idéen. Vi var bange for at folk ville blive skuffede, når de opdagede, at Robbie ikke ville dukke frem bagved hologrammet, men det gik faktisk rigtig godt,” fortæller Gary. Take That har allerede skrevet nye numre, og de håber på, at Robbie vil være med på nogle af dem.

”Det ville være fedt hvis Rob ville skrive sammen med os. Vi lod Gary skrive alle sangene før, og han endte med alle pengene. Denne gang skal pengene deles lige over, ligesom de skulle have været delt før,” fortæller Jason grinende. Gary slutter med at fortælle, at de håber på at få et nyt album ud inden jul, og når de er færdige med deres tour, så vil de bruge alle deres kræfter på albummet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu