Robert Hansen efter hjerte-operation: Træner til Powerman

søndag d. 17. januar 2016 kl: 18. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Robert Hansen er i fuld gang med at træne sig op til en Powerman. Foto: Facebook

Robert Hansen er i fuld gang med at træne sig op til en Powerman. Foto: Facebook

Sidste år måtte Robert Hansen lade sig indlægge og operere i hjertet. Nu er han ovenpå igen

I april sidste år blev Robert Hansen hasteindlagt og gennemgik en otte timer lang operation i hjertet.

I dag har skuespilleren det meget bedre. faktisk har han det så godt, at han er i gang med at træne sig op til at kunne gennemføre en Powerman: 10 km løb, 60 km cykling og så 10 km løb mere.

Dette vidste du IKKE om Sofie og Roberts forhold

– Jeg har en tendens til at stoppe med at presse mig selv efter et stykke tid med træning. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville tage imod udfordringen, sagde jeg ja, fortæller Robert hansen til Billedbladet.

Han får hjælp af en personlig træner, Tanja.

Lægen siger ok

Robert Hansen fortæller også, at han selvfølgelig har spurgt sin læge til råds, så han ikke overanstrenger sig. Lægen synes, det lyder fornuftigt med træning i form af cykling og løb – så der er helt fri bane, så længe Robert selv mærker efter, om det går.

Oliver Bjerrehuus springer ud i helt ny rolle

– Og det går rigtig godt! Jeg gik i gang her ved starten af det nye år og har været til fem gange træning med Tanja. Jeg har haft noget angst i kroppen efter operationen, hvor jeg har tænkt: “Holder det nu? Sker det igen?”. Og det er helt naturlige tanker, men jeg vil ikke bruge mere tid på at bekymre mig nu. Har har nået et punkt, hvor jeg synes, at jeg er tilbage, siger han til ugebladet.

Sønnen Herman er Roberts helt store motivation for at holde sig i god form.

Del din kommentar

Forsiden lige nu