Robert Pattinson griner igen!

tirsdag d. 7. august 2012 kl: 8. 57 Af: Kendte.dk NY
 

Robert Pattinson set hygge sig på en lokal bar.

Twillight stjernen er blevet spotted på den lokale “country-western bar, Deer  Lodge” I området omkring 35 millioner kroners Ranchen som han har lånt af sin gode venninde Reese Witherspoon.

Læs også: Reese låner sit 35 millioner kroners lysthus til Robert.

Hollywood stjernen som snart er aktuel med sin nye film “Cosmopolis” blev set nyde nogle øl i selskab med et par venner, og hvor han højlydt grinte og så ud til at have det godt.

Filmfestival i Cannes er klar til ny æra efter MeToo

Ovenpå de seneste turbulente uger i hans liv hvor hans “kæreste” Kristen Stewart, har stået frem og indrømmet en affære med instruktøren Rupert Sanders, der ser Robert nu ud til at være kommet lidt ovenpå og kan nyde glæderne ved livet i godt selskab med venner.

Læs også: Nu flyttter Robert fra Kristen Stewart.

Onsdag den 15 August skal han deltage i et amerikansk tv interview på “Good morning America” for at promovere sin nye film “Cosmopolis”

Oscar-vinder med vind i sejlene skal fejres

– Den Britiske stjerne er også forventet at se på en rød løber i New York den 13 August. – Det er hans første officiele optræden siden skandalen med Kristen Stewart blev verdenskendt, men det ser ud til at Robert er ved at være klar til at komme ud af busken og få et liv op og køre igen.

Læs også: Kristen Stewart knuser Robert Pattinsons hjerte!

Del din kommentar

Forsiden lige nu