Robert Pattinson ville ikke snakke om bruddet med Kristen Stewart

onsdag d. 15. august 2012 kl: 15. 02 Af: Kendte.dk NY
 

Robert og Kristen finder ikke sammen igen Foto: Twilligtmovie.com

 

Filmfestival i Cannes er klar til ny æra efter MeToo

Bomben sprang ikke under interviewet!

Kristen Stewart er både sørgmodig og lettet efter Jon Stewarts interview med Robert Pattinson i tv-showet Daily Show, siger en ven af Kristen. Twilight-stjernen var bange for, at Robert Pattinson ville bruge interviewet til at få luft for sin vrede over, at hun var ham utro med Rupert Sanders. Men det skete ikke.

Til gengæld indser hun først nu fuldt ud, at romancen mellem de to er slut, forklarer vennen.

Robert ville ikke snakke om bruddet med Kristen
Ligesom hans trofaste fans stillede Kristen ind på Roberts interview med Jon Stewart med tilbageholdt åndedræt. Men da hun så, at han undveg spørgsmål om hende, forsvandt Kristens nervøsitet hurtigt, og i stedet blev hun fyldt med sørgmodighed. Hun var selvfølgelig lettet over, at Robert ikke svinede hende til, men det tog hårdt på hende at indse, at deres forhold var definitivt slut, siger kilden.

Biseksuel Twilight-stjerne: -Jeg er ikke færdig med mænd

Twilight-stjernen har hele tiden håbet, at Robert Pattinson ville tilgive hendes utroskab og genoptage kærlighedsforholdet. Men nu ønsker hun kun, at hendes eks har lyst til at bevare et venskab efter det dramatiske brud.

Kristen vil være bedste venner med Robert
”Hun ønsker ikke at miste Robert helt og ville elske at tælle ham blandt sine nærmeste venner. De opnåede trods alt verdensberømmelse sammen på grund af Twilight-filmene, og det er noget, de to altid vil have sammen, ” siger kilden og tilføjer, at Kristen ligefrem længes efter at møde sin eks igen, så hun kan undskylde affæren med Snow White and the Huntsman-instruktøren.

Del din kommentar

Forsiden lige nu