Robinson 2013: Jeppe vandt finalen og den halve million

tirsdag d. 10. december 2013 kl: 10. 09 Af: Uffe Dahl
 
Årets vinder af Robinson Ekspeditionen, Jeppe Bruun Hansen, sammen med Robinson-vært, Jakob Kjeldbjerg. Foto: TV3.

Årets vinder af Robinson Ekspeditionen, Jeppe Bruun Hansen, sammen med Robinson-vært, Jakob Kjeldbjerg. Foto: TV3.

Så er vinderen af Robinson Ekspeditionen 2013 fundet – det blev Jeppe Bruun Hansen, der løb dels med æren og dels den halve million kroner, der var til vinderen.

Igennem 13 afsnit har deltagerne i årets Robinson Ekspedition mandag efter mandag i bedste sendetid kæmpet om trofæet og en halv million kroner på øerne i Malaysia. Og ikke mindst æren over at vinde Danmarks mest hæderkronede realityprogram.

Mandag aften blev vinderen kåret i en medrivende finale på TV3 – og det blev Jeppe Bruun Hansen fra Åbyhøj, der i sidste ende løb med titlen, æren og pengene, da han slog både Bettinna, Sara, Marttin og Due i finaleprogrammet.

Tv-vært fejrer stor dag: -Det er mit livs eventyr

Gode seertal

Seerne har efter en pause med Robinson Ekspeditionen i 2012 for alvor taget programmet til sig i år.

I sidste sæson (2011) havde Robinson Ekspeditionen et seergennemsnit på 247.000 seere. I denne indeværende sæson har gennemsnittet foreløbig været på 270.000 seere (begge tal er uden finalens seertal).

Ved finalen i 2011 så 273.000 seere med. Og så skal det fremhæves, at mange seere også har valgt at følge Ekspeditionen på TV3Play og Viaplay.

Kjeldbjerg afslører: -Ikke flere kvittere i Robinson

”Robinson Ekspeditionen var det program, flest deltagere i vores Seerpanel i 2012 ønskede tilbage på skærmen – og de ville have en ekspedition i klassisk forstand. Vi mener, det er lykkedes – ikke mindst takket være nogle markante deltagere, der alle var overlevere på hver deres vis. Det er rigtigt rart, at seere har været enige og taget programmet til sig på både TV3-skærmen, TV3Play og Viaplay.dk. Jeg synes, det har været en forrygende sæson og sender et stort tillykke til alle deltagerne og ikke mindst vinderen Jeppe,”, siger TV3s programdirektør Morten Mogensen.

TV3 ønsker endnu ikke at løfte sløret for, om der kommer en ekspedition i 2014.

Del din kommentar

Forsiden lige nu