Her er vinderen af Robinson Ekspeditionen

mandag d. 21. november 2016 kl: 22. 05 Af: Elo Christoffersen
robinson ekspeditionen 2016 vinder
Titlen som Årets Robinson og checken på 500.000 kroner går til Henrik Oltmann Andersen fra Solrød. Foto: TV3.

Titlen som Årets Robinson og checken på 500.000 kroner går til Henrik Oltmann Andersen fra Solrød.

Robinson Ekspeditionens 18. sæson er netop nået til vejs ende og hvilken finale vi fik.

Hele seks deltagere var klar til finalefasen i årets Robinson Ekspedition: Sanne, Malou, Sofie, Nikolaj, Mathias og Henrik. Slut med stemmer, slut med ø-råd – herfra var der kamp hele vejen mod trofæet og checken.

Robinson-finale: Her er den vilde udfordring

Sanne faldt først – offer for den klassiske Robinson-disciplin at spise klamme ting.

Malou ramte vandet først i Robinson-disciplinen over dem alle: Planken. Her tog Henrik sejren og bookede således som den første en plads direkte i finalen.

Jury stemte Sofie i finalen

Herefter var det op til juryen, der bestod af de otte senest udstemte deltagere, at sende enten Sofie, Mathias eller Nikolaj direkte i finalen.

Bølgerne gik meget højt, Sofie fik pladsen og dermed stod det klart, at de to uadskillelige Robinson-venner Mathias og Nikolaj skulle i direkte duel om den sidste finaleplads. Og det blev uforglemmeligt tv.

Mathias blev hårdt ramt da han tabte, og samtidig havde Nikolaj svært ved at glæde sig over sin flotte sejr og finaleplads. Dermed var det også slut for den vel nok største favorit til den endelige sejr før finalefasen.

Gigantisk forhindringsbane

Afgørende disciplin var en gigantisk forhindringsbane. Sofie blev hurtigt sat, men Nikolaj og Henrik var side om side, men det var altså Henrik, der var skarpest, da det virkelig gjaldt.

Mens det er slut for Robinson Ekspeditionen i denne omgang kan seerne glæde sig til et snarligt gensyn med værten, Jakob Kjeldbjerg.

Allerede til foråret er Jakob Kjeldbjerg at finde som vært på TV3s nye program ’Danmarks Modigste’.

Del din kommentar

Forsiden lige nu