Nye deltagere søges til Robinson Ekspeditionen

lørdag d. 25. november 2017 kl: 18. 45 Af: Elo Christoffersen
Robinson Ekspeditionen nye deltagere
I Robinson-finalen 2017 stod (fra venstre) Marlene, Isabella og Bjørn (læbgst til højre). Det var Marlene, der til sidste stod som vinder. Foto: TV3.

Nu søger TV3 allerede efter nye deltagere til Robinson Ekspeditionen 2018.

Mandag sluttede Robinson Ekspeditionen 2017, hvor vinderen blev Marlene.

Men allerede nu søges der nye personer til 20 års jubilæumsudgaven af det populære program.

Her gik det fuldkommen galt i Robinson Ekspeditionen

– Er du ustoppelig som Endri, snu som Bjørn, sej som Sofie eller bare en ægte overlever som Flemming? Og er du ved at gå ud af dit gode skind, når nogen giver op? Så er det DIG, vi søger, skriver TV3 og fortsætter:

– TV3 og Robinson Ekspeditionen søger Danmarks sejeste overlevere til nye eventyr. Så har du viljen til at overkomme det uoverkommelige, er du over 18 år og i god fysisk form og søger dit livs udfordring – Så tilmeld dig nu.

Kjeldbjerg: Interesserede bør tænke sig om

Jakob Kjeldbjerg, ekspeditionsleder, har også opskriften på, hvem der bør melde sig:

– De skal tænke sig om tre gange. Så skal de spørge familier og venner om de har det der skal til. Når de har fået at vide at det har de – og er blevet klappet på skulderen, så skal de kigge sig selv i spejlet fire gange. Og hvis de får øje på mig i spejlet, så må de gerne tænke om de kan klare det jeg udsætter dem for. Og når de har tænkt sig om 10 gange mere, så synes jeg bare de skal melde sig, har Jakob Kjeldbjerg tidligere sagt til Kendte.dk.

Finalen i Robinson Ekspeditionen blev mandag aften set af 341.000 seere. Finalen i 19. sæson er den mest sete Robinson-finale siden 2010, oplyser TV3 til Kendte.dk.

Kjeldbjerg jubler: -En stærk Robinson-vinder

Hvis du vil søge om at komme med i Robinson Ekspeditionen 2018, så klik her.

Du kan se alle Robinson-vindere siden 1998 her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu