Courtney Love forsøgte at hjælpe Peaches

onsdag d. 21. maj 2014 kl: 8. 12 Af: Ritzau Fokus
 
Amerikanske Courtney Love kæmpede med et heroinmisbrug i 90'erne. Derfor mente hun inden Peaches Geldofs død, at hun burde fungere som en slags mentor for den misbrugsplagede kendisdatter.

Amerikanske Courtney Love kæmpede med et heroinmisbrug i 90’erne. Derfor mente hun inden Peaches Geldofs død, at hun burde fungere som en slags mentor for den misbrugsplagede kendisdatter. Foto: Evan Agostini/AP

Courtney Love forsøgte ifølge hende selv at række hånden ud til afdøde Peaches Geldof.

Hun virker måske ikke umiddelbart som den mest oplagte rollemodel.

Courtney Love: Jeg blev fanget i gidseldrama

Ikke desto mindre afslører grunge-ikonet, Kurt Cobains enke og rocksanger, Courtney Love, i et nyt interview med magasinet Grazia, at hun i en periode forsøgte at fungere som mentor for den nyligt afdøde Peaches Geldof.

– Mit stof var heroin. Jeg stoppede med det i 90’erne, men jeg har taget pillerne, Roxycontin, Oxycontin (kraftig, opiumsbaseret smertestiller, der også går under navnet “Hillbilly Heroin”, red.), siger Love til Grazia.

– Peaches var i et rum med en ven, som havde en pose fuld af de her stoffer, måske 500 piller, og jeg ville så gerne have fingrene i dem, aldrig har jeg villet have noget mere – ingen mand, ingen penge – og jeg blev nødt til fysisk at skubbe Peaches og hendes ven ud af døren. Jeg rystede og tænkte på, hvordan hendes mor døde, og at jeg skyldte Peaches at være et godt eksempel, fortsætter Love.

Selv om Courtney Love er ked af den blot 25-årige Peaches’ tidlige død, kom det ifølge sangerinden ikke som en stor overraskelse.

– Jeg læste, at heroin var involveret, og jeg var ikke chokeret. Jeg ved godt, hvor meget Peaches holdt af sine opiumspræparater, forklarer 49-årige Love.

Courney Love indrømmer: Tog heroin under graviditet

Peaches Geldofs mor, Paula Yates, døde ligesom datteren af komplikationer ved misbrug af heroin. Peaches Geldofs far er den britiske rocksanger og velgører Bob Geldof.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu