Rock-ikon trækker studenterhuen over ørerne

onsdag d. 29. juni 2016 kl: 15. 11 Af: Ritzau Fokus
Anthony Kiedis (billedet) og resten af medlemmerne fra Red Hot Chili Peppers optræder onsdag aften på Orange Scene på Roskilde Festivalen. Arkivfoto.
Anthony Kiedis (billedet) og resten af medlemmerne fra Red Hot Chili Peppers optræder onsdag aften på Orange Scene på Roskilde Festivalen. Arkivfoto. Foto: Rich Fury/RICH FURY/INVISION/AP

Ret Hot Chili Peppers forsanger, Anthony Kiedis, har trukket en studenterhue over ørerne i selskab med flere danske studenter.

Der bliver fart på årets Roskilde Festival, når det amerikanske rockband Red Hot Chili Peppers onsdag aften indtager festivalens mest ikoniske scene, Orange Scene, for at give de glade festivalgæster en ægte rock and roll-oplevelse.

Men allerede nu er i hvert fald en af bandets populære herrer landet på dansk jord. Bandets forsanger, 53-årige Anthony Kiedis, afslører således på gruppens Instagram-profil, at han tirsdag tog sig tid til at fejre de nyudklækkede danske studerende.

– Dimittenderne, skriver bandet således på det sociale medie til et billede af gruppens frontfigur med en dansk studenterhue på hovedet og omringet af nyslåede studenter.

Med på billedet poserer også Anthony Kiedis søn, Everly Bear Kiedis, der ligesom sin far også er iført en dansk studenterhue med et rødt bånd.

Det bliver ikke første gang, at Red Hot Chili Peppers onsdag optræder på Roskilde Festivalen. Den amerikanske rockgruppe spillede senest på festivalen i 2007, men bandet har ligeledes optrådt på den populære festivalplads i 1996 og 2002.

Red Hot Chili Peppers spiller onsdag aften klokken 22.30 på Orange Scene.

Rapper med hård kritik efter alvorlig ulykke på Orange Scene: -Det giver ingen mening

Se billedet af Anthony Kiedis iført en studenterhue her:

the graduates

A photo posted by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) on


Kaare Norge på Roskilde Festival: Sådan kom den besynderlige koncert i stand

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu