Rockband i tourbus-ulykke: Fodgænger dræbt

tirsdag d. 18. november 2014 kl: 14. 30 Af: Ritzau Fokus
 
Bandet Dropkick Murphys må aflyse en koncert efter deres tourbus på tragisk vis ramte og dræbte en fodgænger.

Bandet Dropkick Murphys må aflyse en koncert efter deres tourbus på tragisk vis ramte og dræbte en fodgænger. Foto: Ron Harris/AP

En tragisk trafikulykke kostede en person livet, da tourbussen med bandet Dropkick Murphys ramte en fodgænger. Bandet aflyser nu koncert.

Det var allerede triste omstændigheder, der prægede det irske punkband Dropkick Murphys, da de søndag var på vej til lufthavnen i deres tourbus. Et af bandmedlemmerne skulle flyve hjem til begravelse, men kørslen endte med at få en omend endnu mere forfærdelig tilføjelse.

– Omkring klokken 03 om natten var vi involveret i en fatal og tragisk ulykke, da en fodgænger pludselig løb ud på vejen og ud foran vores bus. Politiet tror, at der er tale om et selvmord, skriver bandet på deres Facebook-side.

Ulykken har medført, at bandet har aflyst en koncert på grund af den totalskadede tourbus og chaufføren, der er i chok.

– Lige så meget som det smerter os at aflyse, vil vi gerne stoppe op og mindes den mand, som mistede livet. Husk at mindes ham og den familie, han muligvis har haft, i jeres bønner, kondolerer bandet i beskeden.

I 1987 mistede Metallicas chauffør herredømmet over deres tourbus, som endte med at skride ud og rulle rundt. Bandets bassist, Cliff Burton, blev mast under bussen og dræbt på stedet. Metallicas danske trommeslager, Lars Ulrich, og de resterende medlemmer slap med skrammer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu