Rocklegende om konen: Hun er ikke min datter!

tirsdag d. 17. december 2013 kl: 10. 36 Af: Ritzau Fokus
 

Med en aldersforskel på 31 år og matchende hårfarve er der måske ikke så meget at sige til, at folk tror, at guitaristen Ronnie Woods (tv.) kone, Sally Humphreys, i virkeligheden er hans datter.

Med en aldersforskel på 31 år og matchende hårfarve er der måske ikke så meget at sige til, at folk tror, at guitaristen Ronnie Woods (tv.) kone, Sally Humphreys, i virkeligheden er hans datter. Foto: Jon Furniss JON FURNISS/INVISION/AP

Guitaristen Ronnie Wood må ofte forklare fremmede, at han ikke kysser med sin datter på gaden.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Kærlighed kender ingen alder. Men det gør andre mennesker.

Det har den britiske guitarist Ronnie Wood fra The Rolling Stones i den grad fået at føle, efter han for knap et år siden giftede sig med teaterproducenten Sally Humphreys.

Ronnie Wood er nemlig 66 år gammel. Sally Humphreys er 35 år. Og aldersforskellen på 31 år går ikke ubemærket hen i offentligheden.

– Det sker, at folk tror, hun er min datter, fortæller Wood til den seneste udgave af magasinet Hello! i følge Female First.

– For nylig var vi på vej ud af et fly, og en eller anden sagde ret højlydt: “Åh gud, det er Keith Richards”. Og for at gøre det værre, spurgte de mig, om jeg var hans datter. Jeg tænkte: “Vil I ikke nok bare lade være med at snakke”, tilføjer Sally Humphreys.

Ifølge Humphreys rører aldersforskellen ikke parret selv.

– Men faktum er jo bare, at der er en aldersforskel, så det er ikke ubegrundet, at folk kan få den tanke. Det rører tilsyneladende andre mennesker mere, end det rører os, og så må vi huske på, at vi ikke kender de mennesker, for de mennesker, der kender os, er ligeglade, forklarer hun til Hello!

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu