Rockstjerne deler hjem med eks på sjette år

søndag d. 25. maj 2014 kl: 13. 48 Af: Ritzau Fokus
 
Travis Barker har ikke haft travlt med at komme videre, siden han blev skilt fra Shanna Moakler i 2008. De to deler stadig hjem.

Travis Barker har ikke haft travlt med at komme videre, siden han blev skilt fra Shanna Moakler i 2008. De to deler stadig hjem. Foto: LUCAS JACKSON/AP

Trommeslageren fra rockbandet Blink-182, Travis Barker, deler stadig hjem med sin ekskone.

De fleste skilsmissepar pakker deres ting og flytter fra hinanden, længe inden blækket på skilsmissepapirerne er blevet tørt. Men ikke trommeslageren i succesbandet Blink-182, Travis Barker.

Rockband i chok: Trommeslageren indlagt igen

Selv om det efterhånden er seks år siden, han blev skilt fra sin daværende kone, modellen Shanna Moakler, deler de stadig hjem.

– Det tog lang tid, men vi er et godt sted nu. Han er en fantastisk far, og vi har en ret cool ordning, hvor vi deler hjem og bliver der, så børnene slipper for at flytte hele tiden, fortæller ekskonen ifølge Female First.

Shanna Moakler er nu i et forhold med en såkaldt “normal fyr”, og hun indrømmer, at hun ikke brød sig om at være gift med en berømt person.

– Det er udfordrende at være gift med en på det niveau. Folk tror, de ved, hvad der foregår bag de lukkede døre – og de har stærke meninger om dit forhold. Det er forfærdeligt, siger hun til magasinet In Touch Weekly.

Endnu en ulykke rammer verdenskendt musiker: Blodpropper tvinger band til at aflyse koncerter

For nylig deltog Travis’ ekskone i realityprogrammet “Hollywood Exes”, hvor hun fortæller om sine tidligere forhold til Travis Barker, bokseren Oscar de la Hoya, rockstjernen Billy Idol og skuespilleren Dennis Quaid.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu