Rockstjerner donerer formue til dødsyg fan

mandag d. 28. juli 2014 kl: 10. 21 Af: Ritzau Fokus
 
Chris Martin og de andre medlemmer af Coldplay har givet en generøs donation til en syg fan.

Chris Martin og de andre medlemmer af Coldplay har givet en generøs donation til en syg fan. Foto: HOVE OLESEN PETER/POLFOTO

Medlemmerne i Coldplay har valgt at donere over 90.000 kroner til en fan, som lider af en meget alvorlig form for sklerose.

Du kan ikke gå, du mister evnen til at tale, og det bliver gradvist sværere og sværere at spise og trække vejret.

Ariana Grande til Manchester-fans: -Tak for at være stærke

Det er den barske hverdag for de mennesker, der lider af den dødelige sygdom amyotrofisk lateral sklerose (ALS). Og netop den sygdom er der én af Coldplays store fans, Jody Duff, der lider af. Derfor har forsanger Chris Martin og resten af bandet valgt at donere 10.000 pund, der svarer til over 90.000 danske kroner, til Duff. Det skriver The Daily Mirror.

– Vi vil bare gerne sende ham, både fra os og fra alle jer, så meget kærlighed, som vi overhovedet kan, sagde 37-årige Martin til et publikum på omkring 5000 mennesker, efter bandet ved en koncert dedikerede sangen “Fix You” til deres skleroseramte fan.

Donationen kom helt ud af det blå for Duff. Hans ven havde nemlig skrevet til Coldplay og fortalt dem om sygdommen, og bandet valgte så at sætte pengene ind på Duffs JustGiving-side.

50.000 indleder mindekoncert med et minuts stilhed

JustGiving er en britisk hjemmeside, hvor man kan oprette en sag for at skaffe økonomisk støtte til velgørende projekter. Indtil videre er der blevet doneret omkring 14.000 engelske pund, der svarer til over 130.000 kroner, til Jody Duff.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu