Rockstjerner slår sig sammen på Grøn Koncert

torsdag d. 6. marts 2014 kl: 13. 21 Af: Ritzau Fokus
 
En solbeskinnet Grøn Koncert i Esbjerg i 2010

En solbeskinnet Grøn Koncert i Esbjerg i 2010 Foto: SKAFTE RUMLE Polfoto

Rockidolet Christensen og popstjernen Langer slår pjalterne sammen på dette års Grøn Koncert.

Mads Langer har prøvet det før – og det har Tim Christensen så sandelig også. Og i år kan man igen se de to danske stjerner på Grøn Koncert, dog i en noget anderledes konstellation: Nemlig sammen.

Mads Langer var junkie: Har været clean i snart et år

Når Grøn Koncert for 32. gang til sommer rejser landet tyndt, vil man kunne se de to herrer på scenen med splinternye sange og gamle klassikere, oplyser Grøn Koncert.

– Tanken er at kombinere det bedste af Mads og det bedste af mig selv og lade det mødes i magi, siger Tim Christensen, der brød igennem med Dizzy Mizz Lizzy, om den nye duo.

På scenen vil det både være musik fra Tim Christensens hånd og fra Mads Langer popkatalog.

– Hvis man køber billet til Grøn Koncert, får man en helt eksklusiv verdenspremiere på noget ny musik. Vi gør det ikke andre steder – det er Grøn Koncert, det handler om, siger Mads Langer i en pressemeddelelse.

Theis Petersen, der er indsamlingschef hos Muskelsvindfonden, fortæller, at kunsterne selv har fundet sammen på scenen, fordi Grøn Koncert strækker sig over to uger.

– Kunstnerne oplever at være tæt sammen med et hold af kolleger. Det har gennem tiden betydet, at kunstnerne selv har taget initiativ til nye konstellationer på scenen, som vi har faciliteret, siger han med henvisning til andre konstellationer på Grøn Koncert.

Det er igen-igen de grønne veteraner Jacob Haugaard og Simon TJ, der skal hjælpe publikum gennem musikken på Grøn Scene.

Og for andet år i træk er det de to radioværter fra P3, Sara Bro og David Mandel, der skal skabe stemningen på P3 Scenen.

Mads slanger sig i penge: Så meget tjener sangstjernen

Grøn Koncert går i gang i Kolding 17. juli og slutter i København 27. juli.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu