Rørende afsked: Prinsesse Leia og mor begravet sammen

lørdag d. 7. januar 2017 kl: 11. 27 Af: Ritzau Fokus
Funeral for Debbie Reynolds and Carrie Fisher
Fredag blev de to stjerner Debbie Reynolds og Carrie Fisher begravet ved en fælles privat ceremoni i Forest Lawn Memorial Park i Hollywood Hills omgivet af familien og de nærmeste venner. Foto: PAUL BUCK/Danny Moloshok, Scanpix.

Carrie Fisher og Debbie Reynolds blev begravet ved en fælles ceremoni i Hollywood Hills fredag.

Det kom som et chok for familie, venner og fans, da Star Wars-skuespillerinden Carrie Fisher døde i juledagene efter at have fået et hjertestop på et transatlantisk fly.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Kort efter rystede endnu et dødsfald både Hollywood og skuespillerindens familie. Hollywood-stjernen Debbie Reynolds, der er mor til Carrie Fisher, døde nemlig af et slagtilfælde den 28. december – dagen efter sin berømte datter.

Begravet ved privat ceremoni

Fredag blev de to stjerner begravet ved en fælles privat ceremoni i Forest Lawn Memorial Park i Hollywood Hills omgivet af familien og de nærmeste venner. Det skriver ABC News.

Debbie Reynolds, der særligt er kendt fra filmen “Singin’ in The Rain”, blev begravet sammen med en smule af datterens aske. Det fortæller Ruta Lee, der var en nær ven af den 84-årige skuespillerinde. Hun beskriver begravelsen som “stille” og “smuk.

– I dag var fokus en smule mere på Debbie. I går var fokus mere på Carrie. De to piger bliver lagt i en smuk krypt. Mor og datter for altid, fortalte Ruta Lee til Entertainment Tonight efter begravelsen.

Urne formet som speciel genstand

Prinsesse Leia-skuespillerindens bror, Todd Fisher, fortalte ligeledes til Entertainment Tonight, at urnen med hans søsters aske var formet som en helt speciel genstand.

– Carries yndlingsgenstand var en gigantisk Prozac-pille, som hun købte for mange år siden. En stor pille. Hun elskede den, og den var i hendes hus. Billie (Fishers datter, red.) og jeg følte, at det var, hvor hun ønskede at være, forklarede han.

Skuespiller døde med kokain og heroin i blodet

Begravelsen blev afholdt, dagen efter at en lang række Hollywood-stjerner tog afsked med mor og datter ved en privat mindeceremoni for Carrie Fisher torsdag. Blandt de sørgende deltagere var skuespillerinderne Meryl Streep, Gwyneth Paltrow og Meg Ryan.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu