Rørt sangstjerne er blevet regnbuefamilie-far

torsdag d. 30. juni 2016 kl: 20. 11 Af: Ritzau Fokus
Bryan Rice ønsker tid til at lære at være en familie, skriver han på Facebook kort efter, at han er blevet far for første gang.
Bryan Rice ønsker tid til at lære at være en familie, skriver han på Facebook kort efter, at han er blevet far for første gang. Foto: Unger Anthon/Polfoto

Sangeren Bryan Rice er blevet far til en lille pige, men vil gerne holde den første tid som regnbuefamilie væk fra offentlighedens søgelys.

Den danske sanger Bryan Rice er blevet far for første gang, og han håber på at kunne have den første tid med sin regnbuefamilie i fred og ro. Det skriver han på sin Facebook-profil.

– Tusind tak for den store interesse for vores familieforøgelse tidligere i dag. Vi er alle utroligt glade, rørte, spændte på det hele, og ikke mindst trætte. Som før skrevet har vi ikke planer om at udtale os yderligere og sætter stor pris på at kunne lære at være en lille familie for os selv. Hilsner fra barselsparadiset, skriver “No promises”-sangeren.

Bryan Rice skal giftes

Fødte i morges

Familieforøgelsen skete torsdag morgen, og ifølge den nybagte far er datteren både smuk og sund. Den lille ny kommer til at vokse op i en såkaldt regnbuefamilie, da Bryan Rice og kæresten Mads Enggaard har fået barnet sammen med veninden Anne Gry Hemmingsen.

Flere kendisvenner har allerede jublet i kor med sangstjernen, og blandt andre danseren Silas Holst, der selv blev far i en regnbuefamilie for knap to år siden, er lykkelig på Bryan Rices vegne.

– Perfekt. Glæder mig sådan til at møde hende, skriver Vild Med Dans-darlingen i en kommentar til opslaget.

Se hele opslaget her:

Sådan fejrede de danske kendisser sankthans/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu