Rørt skuespillerinde fejrede fødselsdag med syge børn

lørdag d. 10. december 2016 kl: 12. 22 Af: Ritzau Fokus
20161210115600495_org
Julie Zangenberg føler så stærkt for at hjælpe syge børn, at hun fejrede sin fødselsdag på Rigshospitalets børneafdeling. Foto: Scanpix/Nils Meilvang

Skuespillerinden Julie Zangenberg fejrede sin 28-års fødselsdag ved at give kage til syge børn på hospitalet.

De fleste ville nok vælge at fejre deres fødselsdag med lagkage og fest i familiens skød.

Men da skuespillerinden Julie Zangenberg i denne uge fyldte 28 år, var hun ikke tvivl om, at hun i stedet ville bruge dagen på at gøre noget godt for andre.

Brugte dagen på Rigshospitalet

I et nyt blogindlæg på sin blog juliezangenbergblog.dk beskriver den blonde skuespillerinde, at hun brugte det meste af sin nylige fødselsdag på Rigshospitalets børneafdeling.

– Hvis jeg kunne få tankerne hen på andet end sygdom for bare fem minutter for nogle af de seje børn derinde, var det min bedste fødselsdagsgave, skriver Julie Zangenberg i blogindlægget.

Her er årets nye danske par

Delte lagkage ud

Skuespillerinden havde medbragt en stor lagkage, som hun delte ud til børnene på afdelingen.

Og fordi hun har selv har haft sygdom tæt inde på livet i sin familie, føler hun stærkt med de forældre, der skal se deres børn i den situation.

– Det er bare forkert, at børn kan blive så syge. Naturstridigt. Og hårdt for hele familien omkring dem – forældrenes værste mareridt, skriver hun.

Julie Zangenberg slutter blogindlægget med at takke Rigshospitalet for at lade hende komme på besøg. Hun opfordrer alle til at have mere fokus på syge børn og unge.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

– Vi må donere, hvad vi kan til forskning og hjælp på dette område, lyder det.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu